Extensii gene

Daca timpul tau este tot mai valoros si nu vrei sa petreci minute in sir aplicand genele false fir cu fir in fiecare dimineata, solutia perfecta este aplicarea unor extensii de gene.

Tot mai multe femei apeleaza la extensiile de gene pentru a avea o privire mai intensa si un look cat mai proaspat.

Desi multe persoane considera extensiile de gene ca fiind gene false permanente, acest lucru este gresit. Avand in vedere ca respectivele gene false vor cadea la un moment dat si nu dureaza la nesfarsit, ele se numesc gene false semi-permanente. In continuare, in acest articol, ma voi referi la acest tip de gene false.

Extensiile de gene sunt gene false individuale sintetice ce se gasesc in diferite lungimi, grosimi si grad de curbare.

Aplicarea unor extensii de gene adauga volum genelor tale si le fac sa para mai lungi si mai groase fara a fi nevoie de mascara. De asemenea, iti ofera instant un look sexy, o privire mai tanara si revigorata. Machiajul tau nu mai are nevoie de aproape nimic. Iti poti aplica eventual putin fard de ochi si putin eye-liner si esti gata sa iesi pe usa.

Deoarece sunt aplicate pe genele tale naturale si nu lipite de piele, extensiile de gene rezista pana la 6-8 saptamani, pana cand genele naturale vor cadea. Pentru a le mentine si a le avea pentru o perioada mai lunga de timp, este recomandat sa faci o vizita de intretinere la salon la fiecare 3-4 saptamani. In acest fel, daca e cazul, genele lipsa vor fi inlocuite cu unele noi.

Procesul de aplicare este unul foarte relaxant, asemanator cu o vizita la spa. Te vei aseza pe patul cosmetic si vei avea ochii inchisi pe tot parcursul sedintei. Cosmeticiana va prelungi fiecare fir de geana naturala cu o extensie, folosind un lipici special, ce nu dauneaza ochilor sau genelor. In medie, se pot aplica de la 45 pana la 70 de fire pe pleopa superioara, depinde de cat de intens vrei sa fie look-ul. O sedinta completa dureaza 2-3 ore, insa sedinta de intretinere ia doar 30-60 minute.

Aplicarea unor extensii de gene aste extrem de tehnica si necesita personal calificat. O extensie gresit aplicata, poate fi dureroasa si sa deterioreze genele naturale. Sfatul nostru este sa apelati la un salon profesional pentru a fi sigure ca procedura este una de calitate.

Speak Your Mind

*