Gene false banda

Acest tip de gene false este cel mai usor de aplicat. Daca nu vrei sa apelezi la profesionistii din saloanele de cosmetica si vrei sa ti le aplici singura, genele false de tip banda sunt cele mai potrivite. Cu putina practica si rabdare, vei vedea ca este mai usor decat te-ai fi asteptat si in cateva minute vei obtine un look senzational.

In continuare va voi descrie cum se aplica genele false de tip banda si care sunt principalele etape pe care trebuie sa le urmati.

 • Inainte de a aplica genele, trebuie sa te decizi in ce moment al zilei le veti purta. In functie de acest aspect, poti alege intre gene false mai lungi si dese pentru seara, sau de o lungime medie si cu un aspect mai natural pentru zi.

 • Masoara si ajusteaza apoi fiecare geana falsa pentru a avea aceeasi lungime cu linia ochiului tau. Foloseste o forfecuta si taie excesul din coltul exterior al genei false.

 • Tine cont ca orice tip de gene false trebuiesc aplicate dupa ce ai terminat machiajul. Asadar, inainte sa folosesti mascara, aplica genele false, iar apoi retuseaza machiajul.

 • Pentru a fi sigura ca nu aplici prea mult adeziv, foloseste un betisor si aplica adezivul la baza genelor false, pe toata lungimea lor. Lasa-l apoi sa se usuce pentru circa 30 de secunde, pentru a deveni lipicios si maleabil. Folosind o penseta, aseaza apoi genele pe linia ochiului si apasa usor pentru a se fixa lipiciul.

 • Lasa-le sa se usuce timp de 5 minute, dupa care poti aplica un strat subtire de mascara pentru a obtine un aspect cat mai natural. De asemenea, poti folosi un eyeliner pentru a corecta eventualele imperfectiuni.

 • Aceste gene false de tip banda sunt usor de aplicat, nu te descuraja daca nu reusesti sa le fixexi perfect din prima. Ai rabdare si incearca de mai multe ori pana cand dobandesti tehnica necesara.

 • Nu uita sa le dai jos la sfarsitul zilei. Pentru indepartarea unor gene false nu ai nevoie de un demachiant, trebuie doar sa prinzi cu grija banda genei false din coltul exterior si sa tragi usor catre interior pana banda se desprinde.

 • Curata apoi resturile de adeziv si de mascara de pe genele false folosind un betisor, si aseaza-le in cutiuta originala pana la urmatoarea folosire.

Comments

 1. Tania says:

  Eu le aplic la evenimente mai special. Am scris despre ele pe blog. Sper sa va placa: (link-ul eliminat)

Speak Your Mind

*