Gene false fir cu fir

Un mod simplu de a crea un look natural, dar impresionant in acelasi timp, este folosirea unor gene false fir cu fir. Aceste gene se mai numesc si gene false individuale si sunt practic mici manunchiuri de gene lipite intre ele.

Acest tip de gene false fir cu fir este mai dificil de aplicat decat genele false de tip banda, insa cu putina practica vei reusi cu siguranta.

Tot mai multe femei recurg la aplicarea unor gene false pentru a avea un machiaj de vedeta si o privire intensa si seducatoare. Daca ti se pare ca doar folosirea mascarei nu e suficienta, atunci e timpul sa apelezi la magia genelor false.

Pentru a aplica genele false fir cu fir, aplica un strat subtire de mascara genelor tale, in acest fel le vei separa unele de altele si iti va fi mai usor sa aplici smocurile de gene false.

Aplica o cantitate mica de lipici pe o suprafata tare sau chiar pe partea exterioara a mainii (pune lipiciul pe mana stanga daca folosesti drepta pentru a aplica genele). Lasa-l sa se usuce pentru 1-2 minute, pana devine elastic si are o compozitie mai solida decat initial.

Apoi, folosind o penseta, prinde cate un fir din ambalaj si scufunda capatul in lipici. Aplica-l pe genele tale naturale, cat mai aproape de radacina, incepand din partea exterioara a ochiului spre interior.

Pentru a le fixa cat mai bine, apasa usor genele cu degetul sau cu celalalt capat al pensetei.

Daca vrei sa aplici genele si in partea dinspre interior, asigura-te ca ai taiat si ajustat genele false pentru a avea aceeasi lungime cu cele naturale.

Dupa ce le-ai lasat sa se usuce 5-6 minute, aplica stratul final de mascara pentru a imbina smocurile de gene false cu cele naturale. Poti aplica si un eye-liner pentru a defini mai bine linia ochiului si a acoperi orice imperfectiuni.

La sfarsitul zilei, indeparteaza stratul de gene false folosind un disc demachiant si o solutie demachianta. Pentru a fi mai usor de inlaturat, pune discul cu demachiant pe ochi si lasa-l pentru cateva secunde pana se dizolva lipiciul. Apoi continua cu ritualul tau obisnuit de demachiere.

Genele false fir cu fir sunt ideale daca iti doresti un look natural. Fiind gene individuale, iti poti aplica mai multe sau mai putine fire de gene, in functie de cat de dramatic vrei sa fie machiajul. Asadar, daca abordezi un look simplu si nu foarte incarcat, poti purta linistita acest tip de gene false, la munca sau la scoala.

Speak Your Mind

*