Gene false

In ultimii ani, pe piata produselor cosmetice, diferitele tipuri de gene false au devenit din ce in ce mai folosite si apreciate de catre make-up artistii si femele din toata lumea. Tot mai multe femei prefera sa isi completeze look-ul cu aplicarea unor gene false, atunci cand au eveniment important sau doar vor sa arate remarcabil in fiecare zi.


Genele false se gasesc in diferite forme, lungimi si stiluri. Folosirea unor gene false creeaza iluzia unor gene mai lungi, mai negre si pline de volum. Acestea sunt menite sa se imbine cu genele naturale, asadar poti alege niste gene false simple ce creeaza un look natural de zi sau unele mai lungi si groase ce transforma look-ul natural intr-unul dramatic, potrivit pentru seara.


Exista trei tipuri de gene false: genele false de tip banda, individuale si semi-permanente.


  • Genele false de tip banda sunt cele mai intalnite si folosite tipuri de gene false. Acestea sunt usor si rapid de aplicat si sunt recomandate incepatoarelor. Daca nu ai mai incercat niciodata sa iti aplici gene false, cele de tip banda sunt ideale pentru a incepe. Le poti gasi in diferite grosimi si lungimi, in functie de look-ul pe care doresti sa il obtii si de momentul zilei in care vrei sa le porti.
  • Genele false individuale sunt ideale pentru ocazii in care doresti sa adaugi un plus de mister si drama privirii tale. Fiecare gena individuala este, de fapt, un mic manunchi de mai multe gene lipite impreuna si trebuiesc aplicate unul cate unul pe linia genelor naturale. Acest tip de gene false este menit sa se imbine mai usor cu genele tale si sa creeze un natural, chiar daca dureaza ceva mai mult sa le aplici.
  • Genele false semi-permanente se pot aplica doar in saloanele profesionale de cosmetica si necesita un procedeu special. Acest tip de gene false rezista pana la 6 saptamani si au un nivel foarte scazut de intretinere. Sunt ideale de folosit pentru o perioada lunga de timp, iar ochii tau vor arata excelent chiar si fara machiaj sau mascara.

Gene false banda

Acest tip de gene false este cel mai usor de aplicat. Daca nu vrei sa apelezi la profesionistii din saloanele de cosmetica si vrei sa ti le aplici singura, genele false de tip banda sunt cele mai potrivite. Cu putina practica si rabdare, vei vedea ca este mai usor decat te-ai fi asteptat si in […]

Gene false fir cu fir

Un mod simplu de a crea un look natural, dar impresionant in acelasi timp, este folosirea unor gene false fir cu fir. Aceste gene se mai numesc si gene false individuale si sunt practic mici manunchiuri de gene lipite intre ele. Acest tip de gene false fir cu fir este mai dificil de aplicat decat […]

Extensii gene

Daca timpul tau este tot mai valoros si nu vrei sa petreci minute in sir aplicand genele false fir cu fir in fiecare dimineata, solutia perfecta este aplicarea unor extensii de gene. Tot mai multe femei apeleaza la extensiile de gene pentru a avea o privire mai intensa si un look cat mai proaspat. Desi […]